Over Arjen Berg

Van jongs af aan ontdekte Arjen Berg (volledige naam Arjen Bergsma) een passie voor het tekenen en schilderen. Op latere leeftijd werd hij geraakt door Bouguereau, Caravaggio, Gustav Doré, Raphael Sanzio, Szukalski en James Jean. Door hen heeft hij het tekenen weer opgepakt en de focus gelegd op het meesteren van de klassieke kunstmethodes- en vaardigheden.

Een voorliefde voor Griekse- en Romeinse sculpturen, flora en fauna, zee- en zoogdieren en vogels is terug te vinden in zijn werk. Hij richt zich op het naar voren brengen van de innerlijke significantie van het onderwerp. Vloeiende lijnen en precisie zijn herkenbaar in zijn werk. 

Met de workshops en cursussen die hij geeft in samenwerking met Kunstkade wil hij verbinding opzoeken tussen diegenen die dezelfde interesse in kunst delen. Hij werkt dagelijks aan het verbeteren van zijn vaardigheden en wil anderen helpen bij het ontwikkelen van hun eigen tekenvaardigheden.

Arjen Bergsma

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je samenwerken? Laten we in contact komen en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.